Bij BingoCams spelen we bingo met 90 ballen. Dit betekent dat de nummers op de ballen t/m de 90 gaan. Om bingo te kunnen spelen moet je eerst een gratis account aanmaken, en daarna ingelogd zijn op dit account.

BingoCams video


Artikelen over BingoCams

300% stortingsbonus op BingoCams.nl

Speel nu Bingocams en ontvang ? 5,- gratis Speeltegoed Bonuscode Stortingsbonus is 300% tot een maximum van ? 150,-. Bonuscode: BC300 Minimale storting vereist ? 10,-, maximale storting ? 50,-. [...]

Reviews over BingoCams

  • Zolang je geld op hun rekening stort is er geen probleem, normaal gesproken speel ik al mijn geld en winst op, maar op 24 december zette ik mijn gewonnen prijs van 300,- op uitbetalen. Pas op 28 december kreeg ik bericht dat ik copy van mijn bankafschrift en rijbewijs of paspoort moet opsturen voordat ze willen uitbetalen, en dan kan het nog 5 dgn. duren voordat ze het geld storten. Dus wat ze schreven van een snelle uitbetaling is niet waar!!

    Sterke punten
    Grote bedragen die je kunt winnen, ruime keus aan spellen

    Zwakke punten
    Slechte uitbetaling
    Duurt lang voordat je het geld op je rekening krijgt.
    Geselecteerd groepje die altijd winnen.
    Belachelijk dat ze afschrift bank/ identiteit bewijs willen bij een uitbetaling.

    Door Nooit meer op 30 december 2016 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • beste mensen ga aub niet bij deze site bingooen.
    heb vorige maand een bonus gekregen van 300 euro.
    had daar nog 250 euro van over .
    ga vandaag op de site alles weg moest zogenaamd vrij
    gespeeld worden binnen 6 weken.
    heb 3jaar over gedaan om een nieuwe level te halen.
    BINGOCAMS steek het maar in je reet stelletje OPLICHTERS BINGOCAMS begin er niet aan.

    Sterke punten
    totaal niks

    Zwakke punten
    alles je krijgt nog niet eens normaal antwoord.

    Door woonwagen op 17 december 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • 5 euro bonus, er 25 van gemaakt etc . Bleef maar winnen, nu nog bonus volledig uitspelen. Ik zeg leuk, top. Grappig dat met die webcams, leuke bingo stem. Had het stiekem niet verwacht, dacht zal wel een flutsite zijn maar ziet er betrouwbaar uit en ik zie niet dezelfde koppen altijd winnen dus jah!Leuke prijzen en niet al te veel spelers dus meer win kans.

    Sterke punten
    Leuke bonus, niet te overdreven met het rondspelen.
    Leuke prijzen en niet al te veel spelers dus meer win kans.

    Zwakke punten
    Meer info wat betreft persoon/oprichter, meer social media aandacht of iets dergelijk. Oogt betrouwbaarder.

    Door JJ op 9 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • zijn dikke oplichters bij bingocams en beterbingo wat het zelfde bedrijf is .
    als je geld vind betalen ze niet uit.
    mocht je ooit problemen hebben met hun kan je wenden tot
    .......screammedia.(nl) dat is de afdeling marketing staat wel nummer bij

    Sterke punten
    iemands geld afpakken

    Zwakke punten
    geen

    Door marion op 4 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In het begin is het allemaal nog nieuw en leuk. Maar op Den duur merk je dat dezelfde koppen maar winnen. En je stort maar en je krijgt er geen moer voor terug. Ze mogen van mij die site uit de lucht knallen inclusief die oplichters erbij. Bah bah en nogmaals bah.

    Sterke punten
    Dezelfde koppen winnen dus geluk voor hun en de andere spelers maar op hun kinderen kloppen kloppen.

    Zwakke punten
    Dezelfde winnen.
    Je wint geen moer.
    Bonus van nul komma nul en loop je daar dan maanden op de wachten. En denk je van de bonus te winnen kom je van een koude kermis thuis. Zou zeggen ga lekker naar het casino ligt de winkans wel hoger. En klop je zeker zeer niet op je kin
    kin. Terwijl je dat bij maaglijers weldoet.

    Door Mildred op 29 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • bar slechte site
    soms 1 potje winnen en dan totaal niks meer.
    je mag er niks van zeggen van die hosts anders ben je zo gebant daar
    je mag storten voor de vaste winnaars kijk maar eens wie er veel winnen de goud spelers of platina gaan voor

    Sterke punten
    die zijn hier niet

    Zwakke punten
    alles is zwak bij hun

    Door onbekend op 13 juni 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Al bijna vanaf het begin speel ik daar, en al een kapitaal gestort, maar nog nooooooit echt iets gewonnen,ja, een keer een reis waarvoor je zelf nog vanalles moest betalen, dus...
    Maar een roomjp heb ik nog nooit gewonnen of een of ander toernooi, dat is bij BC alleeen weggelegd voor de "incrowd"; paar namen,: beertje zoveel, banaan, minoes, geruluit, en meneer dirk........
    En nog wat, als je een statusbonus ontvangt, is die binnen no-time wel weer ingenomen, omdat je er niks mee wint. ik vind het echt 3 keer niks, en stort er ook geen euro meer.

    Sterke punten
    Mooie lay-outs
    Leuke chathosts

    Zwakke punten
    Teveel; random is er alleen voor de bekende namen, het casino is een duitendief,en winnen een utopie

    Door Johanna op 12 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • goede ervaringen.
    beginnen met 5 euro bonus, en vervolgens 75 euro uit laten betalen?
    ik zeg leuke site

    Sterke punten
    gezellig

    Door priscilla op 18 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • prut

    Zwakke punten
    betaalt niks uit

    Door rayrain op 15 augustus 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • belachelijke chathost Victor, ik stel een normale vraag, krijg allemaal belachelijke priveberichtjes en wordt gekicked, ik ben een betalende speler daar dus klant , niet normaal hoe je daar wordt behandeld dus niet aan beginnen mensen !!

    Sterke punten
    geen enkel

    Zwakke punten
    een heleboel

    Door Lianne op 19 december 2013 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Nu sinds 3 kwart jaar actief op BingoCams.com
    Vooraf begonnen om een keer is iets anders te doen wat in mijn ogen nog niet al te bekend was binnen NL.

    In het begin 15 euro gestort en kreeg gelijk meerdere bonussen op mijn account. Dit omdat ik 'nieuw lid' was & doordat er een bonuscode was waar je 200% kreeg.

    Aangezien dit wel vrij snel op was hield ik me er niet al te veel meer mee bezig. Aangezien je elke week een mail krijgt met daarin een gratis code (twv 2 euro per week) ben ik daar op verder gegaan.

    In Augustus dit jaar won ik met m'n bonus code(!) de Jackpot(!!) dit goed voor 12,570,60!

    Vanaf toen vrijwel dagelijks bezig op BC, voornamelijk met de gratis rondes, deze zijn elk half uur tussen 08:00 en 00:00

    Sterke punten
    + Gratis 2 euro elke week
    + Veel bonuscodes per week voor als je geld gaat storten
    + Verschillende bingo kamers
    + Vaak een chathost
    + Hoe meer je wint hoe hoger je status wordt en hoe meer gratis geld je krijgt (dit is niet uit te keren, maar wel speelbaar)

    Zwakke punten
    - Af en toe wel het idee hoe hoger je status is, hoe eerder je wint

    Door Peter B. op 29 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • (

    Zwakke punten
    heel veel fouten in de site zo als nummers niet wegstrepen dat koste mij 1 jackpot

    Door poepiwhawa op 31 januari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wat een onzin van Brigitte, zeker het verhaal van een verliezende speler. Tuurlijk kan je niet altijd winnen maar ik win wel af en toe en met name de gezelligheid van alle spelers is erg leuk. Allemaal leuke mensen om mee te chatten.
    Bonusgeld moet je eerst zoveel keer inzetten om het vrij te spelen en te laten uitbetalen dat is altijd zo. En een Chathost kan een mindere dag hebben maar ik vind ze allen schatjes. Ze zijn aardig en helpen je als je een vraag hebt.

    Het spijt me maar ik heb alleen maar goede ervaring met BC.
    En ze hebben nu ook 75 ballen bingo

    Sterke punten
    Gezellige community
    90 bal en 75 bal bingo
    Elke week 2 gratis bonus
    Leuke events
    Live Chathost
    Verschillende rooms met verschillende kaartprijzen

    Zwakke punten
    Geen idee

    Door Michiel op 13 september 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review over BingoCams



BingoVergelijker

Op BingoVergelijker.nl lees je reviews over alle bingo aanbieders in Nederland.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Bingo sites