unfair klaverjassen

unfair klaverjassen

Klaverjassen bij spelpunt of game point is een leuk, tenminste als je betalend lid bent!!! Onbetaald speel je later overwegend verloren spelletjes.
In het begin lijken alle spelletjes aardig verdeeld omtrent winnaars. Dan kom je erachter dat er spelers zijn die elkaar via whatsapp of skype vertellen wat ze hebben en verlies je natuurlijk. Bovendien als je wat punten hebt gespaard krijg je geen enkele behoorlijke (normale) gedeelde kaarten. Dat je wel eens slechte kaarten krijgt is duidelijk. Maar niet dagen lang en vele spelletjes. Ook is het merkwaardig dat je als niet betaald lid een waarschuwing krijgt om niks. Er zijn betaalde leden die schelden, je vreselijke ziektes toe wensen en gewoon door gaan. Veel mensen klagen. Ik ben dus weggegaan bij spelpunt/gamepoint.

Sterke punten
Leuk spel

Zwakke punten
Dit leuke spel wordt verpest door o.a. boevenstaand.

Bezoek Spelpunt Reviews over Spelpunt

1 reactie

Groot gelijk Alex, sp, (noemen zich nu Gamepoint de gezelligste , hahahahaha) bedonderd de zaak met klaverjassen , teveel gaat alles 1 kant uit , daarbij zijn bepaalde personen heilig bij sp. ik vermoed in een 2 persoons bed , mogen iedereen uitdagen en als ze zelf wat melden is de ban eral.

Bezoek Spelpunt Reviews over Spelpunt

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Spelpunt
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden