Reviews van deze auteur

Kutzooi daar

Review over Spelpunt

Men zou eens in de 100 muntenkamer moeten kijken naar al die lui die niks beters te doen hebben en daar dag in dag uit zitten, keer op keer weer dezelfde namen waarschijnlijk tig keer per dag ... ik zie niet alles omdat ik WEL werk voor mijn geld. Ga gewoon eens een kijkje nemen en na een uurtje weet je al genoeg daar. Eerlijkheid bestaat bij de schoften van gamepoint niet ... ik zou me echt doodschamen als dat mijn werk zou zijn ... het belazeren van mensen ... nou leuke job hoor ... ik hoop dat karma bestaat en dat alle werknemers alles terugkrijgen ... stelletje ratten zijn het

Sterke punten
oplichting

Zwakke punten
dat alles over de ruggen gaat van mensen

Pure oplichting

Review over Spelpunt

Het begint steeds meer op te vallen dat de mensen die munten kopen verliezen en de hoge die toch niet kopen blijven winnen... zo worden die schoften rijk over de ruggen van andere mensen. In een kamer met dik over de 100 man zie je steeds dezelfde winnen en soms meerdere keren achter elkaar .. HOE KAN DIT !!!! dat zijn met en met tonnen op de rekening tja die zullen niet kopen dus pakken ze de andere maar. Het certificaat wat ze ooit hebben gehad stelt geen drol voor ... misschien moet de staat hier maar eens grondig naar gaan kijken dit is echt door ordinaire oplichting. De mensen eerst verslaafd maken en dan ze de kop er af hakken op een select groepje na. Moet ik echt deze beroepswerkelozen blijven steunen ..... einde oefening toch ... mensen niet meer betalen hoor.
Het zou mooi zijn als er met deze klachten die hier komen ook eens wat wordt gedaan.

Sterke punten
Geen sterren voor deze boevenbende
Spelpunt is zwak en heeft geen sterke punten

Zwakke punten
Dat het oplichters zijn

Oplichters

Review over Spelpunt

Blijkbaar wordt je hele spel dus jijzelf geanalyseerd, het lijkt wel of ze je spelgedrag weten.
Ook het laten verschijnen van de pop-ups om maar munten te kopen is psychisch, uiteindelijk zijn er veel mensen zijn die denken ach het is toch wel een mooie aanbieding dus tja we trappen er dan weer in.
GP laat je idd even winnen en daarna slaan ze toe met het inpikken van de munten.
Behalve de botjes dus de eigen accounts die blijven dag in dag uit winnen en is een bron van ergernios voor de meeste spelers, als je hiervan wat zegt komt er gelijk een admin in de kamer die zegt dat je het gezellig moet houden en positief moet blijven want ...... deze mensen hebben gewoon veel geluk.
Bull .... het wordt gestuurd.
Zoals de anderen al hebben vermeld is dat je vrij snel een ban te pakken hebt, zodra je maar iets negatiefs zegt krijg je er eentje en dat is de macht die ze hebben.
Het zijn een stelletje snotneuzen daar op kantoor die alles beter denken te weten en ook ik zou me rot schamen om te moeten zeggen dat ik bij Gamepoint zou werken.
Met gokken kan je verliezen dat snapt iedereen maar dan moet het wel op een eerlijk en niet gemanipuleerde manier gaan dan kan ik het accepteren.

Kortom laten we stoppen met kopen zodat dit boeltje ontmanteld wordt.

Sterke punten
GP heeft geen sterke punten

Zwakke punten
Teveel om op te noemen maar het liegen en bedriegen is er 1 van

reacties:

Review: oplichting

Misty zal het vriendje van GP wel zijn MisterPoker/klasBak en ga zo maar door ....... die krijgt munten over de ruggen van andere door ze klikken