Spelpunt

Spelpunt • Spelpunt Bingo Online - Gratis Bingo Spelen Spelpunt Bingo Online - Gratis Bingo Spelen. In dit online Bingo spel kun je meerdere prijzen winnen op dezelfde kaart.

Spelpunt Reviews

  oplichters!!!

  oplichters zijn het; zogenaamd gratis maar op allerlei manieren wordt je verleid om op te waarderen met echte euro's maar je kan de muntjes niet laten uitbetalen; opwaarderen met echte euro's en weer meer dan dat inleveren, wat een bedrog, oplichters!!!!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  te veel

  OPLICHTERS

  het zijn ordinaire oplichters

  Sterke punten
  sterke punten???? hebben ze die dan????

  Zwakke punten
  te veel om op te noemen

  OPLICHTERS

  oplichters!!!!!! niet in trappen om op te waarderen, moet verboden worden deze zieke oplichtersclub, wat een smerige verdienmodel zeg

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alleen maar

  zieke tyfus site

  wat een gemanipuleerde tyfus oplichters

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alleen maar

  oplichting ten top

  wat een oplichting joh, ja opwaarderen en dan inleveren 3 x zoveel als je opgewaardeerd hebt en als je er wat van zegt in de chat zijn ze er als de kippen bij om je te blokkeren en dan kun je niet meer klagen in de chat want de waarheid kunnen ze niet tegen dan blokkenb ze je gewoon, wat een gemanipuleerde oplichtersbende joh

  OPLICHTING

  JE WAARDEERT OP VOOR BIJVOORBEELD 250 EURO, ZE JATTEN VOOR 1000 EURO TERUG, HET IS EEN GROTE ZWENDELARIJ, BEDROG, CORRUPTE TYFUS SITE, ALS JE ER WAT VAN ZEGT HOPPA, CHATBAN VOOR ENKELE MAANDEN!!!!! GROTE GRAAIERS ZIJN HET; NIET OPWAARDEREN MENSEN, GOOI JE GELD MAAR DIRECT IN DE SLOOT, WAT EEN ZWENDEL, BEDROG, MISLEIDING EN CORRUPTE TYFUS BENDE DAT GAMEPOINT!!!!!! MOET VERBODEN WORDEN DEZE SITE\

  Sterke punten
  STERKE PUNTEN, WELKE?????

  Zwakke punten
  ZWAKKE PUNTEN JA, ALLEEN MAAR

  oplichting, niet opwaarderen!!

  alleen negatief, oplichters

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  te veel

  zieke site

  Gaat er ooit nog iemand iets doen aan deze zieke site? Het maakt niet uit in welk spel je probeert, steeds te verliezen, maar het is wel duidelijk dat het in alle spellen steeds dezelfde winnaars zijn. Ik ga na 20 jaar niet meer vragen gamepoint doe er iets aan, maar spelers waardeer niet op! Het gaat altijd naar dezelfde.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  OPLICHTERS

  het is een zieke manipulerende site, wat een oplichters, bedriegers, gemanipuleerde corrupte tyfus zooi daar bij dat gamepoint!!!!!!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alleen maar zwakke punten, oplichting!!!!

  oplichting

  wat zijn het toch een stelletje hoerezonen van oplichters zeg, je waardeert op en je levert meteen alles weer dubbel en dwars in; pure oplichting!!!!!!!! de acm zou hier eens moeten optreden maar na klachten ingediend te hebben bij de acm wordt er ook niets mee gedaan; ze kunnen gewoon hun gang blijven gaan met die vuile vieze gore tyfus oplichting!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Sterke punten
  welke?????

  Zwakke punten
  te veel om te noemen

  Ku t site

  Wat een vuile zieke site is het. Bingo weer eens proberen na lange tijd, en ja hoor...... dezelfde zieke namen. Dan ga je andere spellen proberen, maar zo kansloos. Ga zo door spoelpunt!

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Alles

  OPLICHTERS

  ik kap er mee met die onzin wat een oplichters, ik had voor 2 weken terug 2,2 miljoen munten, ook deels opgewaardeerd, en nu no 370000 over, heb gebeld met ze en gezegd dat het een grote oplichtersbende is maar zij zeggen nee hoor, het is random en op mijn vraag hoe het kan dat je dus in korte tijd zoveel verliest is het antwoord tja...... er zit een nummeriek systeem achter en het gaat allemaal eerlijk... mijn neus!!!! het is gewoon 1 grote oplichtersbende en ik kap er mee met die onzin wat een motherfuckers zeg, oplichters zijn het

  Sterke punten
  ??????????????????????????

  Zwakke punten
  waar zal ik beginnen

  OPLICHTERS

  ik kap er mee te spelen bij die manipulerende, oplichtende misleidende en bedriegende oplichtersbende van dat gamepoint; heb opgewaardeerd en ben ruim 1,7 miljoen kwijt geraakt!!! het zijn ordinaire geldwolven, oplichters, misleiders, manipulators, ze spelen gewoon ook met nepaccounts en zijn uit op jou zuurverdiende centjes en als je ze een berichts tuurt krijg je geen antwoord; een chatban uitdelen dat kunnen ze wel en je krijgt als je een bericht stuurt bericht terg automatisch: "het is druk en kan zijn dat u langer moet wachten op reactie" fuck toch een pleuris end op joh., MENSEN: NIET MEER OPWAARDEREN, WAT EEN VUILE VIEZE ORDINAIRE OPLICHTERS, BEN ER HELEMAAL KLAAR MEE!!!! EN BEDANKT GAME POINT!!!!!!

  Sterke punten
  PLEUR OP MET JE STERKE PUNTEN, DIE ZIJN ER NIET

  Zwakke punten
  ZWAKKE PUNTEN??? LIJKT ME MEER DAN DUIDELIJK!!!!

  Gamepoint manipuleert!!

  Hoe groot is de kans dat je binnen korte tijd lijnen, patroon en bingo meerdere keren wint. Heel erg klein dus, vaak ook naar accounts die veel punten hebben. Hier is sprake van fake accounts die de punten krijgen. Ja natuurlijk opwaarderen, betalen en ervaren dat je dan even wint en daarna weer volop mag inleveren.

  ordinaire oplichting

  ik had 2,2 miljoen muntjes (ook verkregen met opwaarderen maar ook deels door te winnen), we zijn een week verder en ik heb nu 970000 muntjes over.....kortom: 1,5 miljoen afgejat door die fucking oplichters van dat fucking gamepoint ondanks opwaarderingen met die zogenaamde voordeelacties van ze, het is gewoon 1 grote zwendel ze zijn uit op het geld van de spelers...wat nou gratis site??? het is gewoon een ordinaire goksite, ze jatten alles wat je opwaardeert en meer dan dat van je terug en die corrupte managers daar bij dat fucking gp lachen de ballen uit hun broek als ze hun bonus weer krijgen omdat ze weer mensen hebben opgelicht, wat een fucking pleuris oplichters zijn het, sorry voor mijn taalgebruik en als ik hiermee lezers kwets maar ik heb gewoon geen andere woorden voor dit soort oplichtingspraktijken, wat een bedrog, corruptie misleiding oplichting, snel verbieden deze fucking tyfus site: mensen waardeer niet meer en stop met spelen bij dat gamepoint!!!!!!

  Sterke punten
  sterke punten, hahahahah laat me niet lachen, de sterke punten zijn alleen maar voor die zakkenvullers van die fucking managers van gamepoint, oplichters

  Zwakke punten
  oplichters, bedriegers, manipulators, afzetters, misleiders, FUCK GAMEPOINT!!!!!!!

  oplichters

  NIET OPWAARDEREN!!!!!! JE RAAKT ALLES KWIJT, KAN JE GELD NET ZO GOED IN DE SLOOT GOOIEN ZIE HET OOK NIET MEER TERUG, WAT EEN BELAZERING VAN DE CONSUMENT EN ZE KUNNEN GEWOON HUN GANG BLIJVEN GAAN??\\r\\n

  Sterke punten
  ik geef -100 sterren

  Zwakke punten
  zijn er sterke punten dan???

  oplichters

  NIET OPWAARDEREN!!!!!! JE RAAKT ALLES KWIJT, KAN JE GELD NET ZO GOED IN DE SLOOT GOOIEN ZIE HET OOK NIET MEER TERUG, WAT EEN BELAZERING VAN DE CONSUMENT EN ZE KUNNEN GEWOON HUN GANG BLIJVEN GAAN??

  Sterke punten
  ik geef -100 sterren

  Zwakke punten
  zijn er sterke punten dan???

  OPLICHTERSBENDE

  WAT EEN OPLICHTERS JOH, JE WAARDEERT OP JE VERLIEST ALLES EN MEER DAN DAT JE HEBT OPGEWAARDEERD, OPLICHTING, MISLEIDNG, MANIPULATIE EN BEDROG TEN TOP; NIET OPWAARDEREN MENSEN!!!!!! JE RAAKT TOCH ALLES WEER DUBBEL KWIJT, WAT EEN ZWENDEL; SITE, ZE MOETEN EENS AANGEPAKT WORDEN!!!!!

  Sterke punten
  ???????

  Zwakke punten
  ALLEEN MAAR

  inderdaad oplichters

  zoals al zo velen voor mij hier; het zijn oplichters!!!!! je waardeert op en ze jatten alles weer net zo hard terug en meer dan dat..... niet opwaarderen mensen!!!!!!

  Sterke punten
  sterke punten??????

  Zwakke punten
  zwakke punten????? vul maar in

  oplichtersbende dat gamepoint

  een walgelijke oplichtersbende, dat is het!!!!! je waardeert op en je levert alles weer meer dan dat in, geldklopperij, oplichting, manipulatie, nep accounts die wel winnen, mensen waardeer hier nooit op want je bent je geld snel kwijt; oplichting!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Sterke punten
  geen sterke punten

  Zwakke punten
  alleen maar zwakke punten

  oplichting

  voor honderden euro opgewaardeerd en het dubbele ingeleverd wat een oplichters zijn het bij dat gamepoint, er gaat geen euro meer naar toe!!!!!

  Sterke punten
  sterke punten??????/ oplichters zijn het

  Zwakke punten
  zwakke punten, tja waar zal ik beginnen, wat een oplichting joh, ze manipuleren, misleiden, bedriegen, lichten je op en laten eigen accounts winnen

  OPLICHTERS

  HET IS GEWOON EEN GROTE ORDINAIRE OPLICHTERSBENDE EN GEEN INSTANTIE DIE ER WAT MEE DOET NADAT IK HET BIJ MEERDERE INSTANTIES AANHANGIG HEB GEMAAKT; OPWAARDEREN EN ALLEEN MAAR INLEVEREN EN DAN ZEGGEN ZE DAT ZE EEN GRATIS SITE ZIJN....OPLICHTERS ZIJN HET....WAARDEER JE OP JE WINT EVEN EN VERVOLGENS LEVER JE ALLES WEER 3 X ZO HARD IN EN ALS JE =TIJDJE NIET OPWAARDEERT....ALLEEN MAAR INLVEREN!11!!!!!
  OPLICHTERS ZIJN HET, FUCKING TYFUS OPLICHTERS!!!!

  Zwakke punten
  OPLICHTERS

  oplichting

  alleen maar negatief, je waardeert op; je wint even, vervolgens jatten ze alles weer 3 x zo hard terug, het is 1 grote oplichtersbende en zijn uit op je centjes... manipuleren de boel

  Sterke punten
  sterke punten???? laat me niet lachen zeg.... ik kan ze niet bedenken!!!!!

  Zwakke punten
  zwakke punten??? waar zal ik eens beginnen...hummmm

  ordinaire oplichters

  mensen waardeer niet op; je wint even om vervolgens alles weer dubbel in te leveren, het is 1 grote gemanipuleerd zwendelarij, oplichting ten top en ze zijn alleen maar uit op jouw centjes, ze verleiden met zogenaamd eaanbiedingen: nu 50000 munten voor slechts....euro... rot toch op joh, als je opwaardeert lever je alles weer 2 zo hard in dus mensen: NIET OPWAARDEREN BIJ DIE FUCKING HOERENZONEN VAN GAMEPOINT WAT EEN OPLICHTERSBENDE JOH!!!!!!!!

  Sterke punten
  GEEF DEZE CLUB VAN OPLICHTERS GEENEENS STERREN, HET ZIJN HOEREZONEN, OPLICHTERS EN MANIPULATORS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Zwakke punten
  ZWAKKEPUNTEN??? HEBBEN ZE STERKE PUNTEN DAN???? FUCK OFF MET DIE OPLICHTERS; IK HEB AL KLACHT NEERGELEGD BIJ ACM MAAR JA GEBEURT TOCH NIKS MEE... ZE KUNNNEN GEWOON ONGESTRAFT HUN GANG BLIJVEN GAAN MET DIE OPLICHTING

  Shit site

  Wat een bizar zieke site is dit. Alle spellen probeer ik maar je blijft verliezen!!!

  Sterke punten
  Helaas tot nu toe de meest gezellige site, geen concurrentie

  Zwakke punten
  Alles!


Bezoek Spelpunt

Schrijf een review