Reviews over Bingo sites

  Topwebsite - Review over OneTime.nl

  Onetime is dé website over gokken en geld en dus ook het spelletje bingo. Alles over de bingo kun je hier terugvinden!

  Sterke punten
  Beste website Origineel

  Zwakke punten
  Gokdiva

  bann - Review over Spelpunt

  ik word door gamepoint zo in de gaten gehouden gedrag 1 verkeert woord bann een ander speler mag alles op profiel zetten word niets aangedaan ik zie direct dat ze de bann knop in de handen hebben zowel bij bingo als bij royal dice bij royal dice word je als een crimineel in play 2 4 6 of 5 gegooit ze halen zelf de jp uit bij royal dice met 1 royal hebben hun jp er zijn er ook meerdere met 0 royals 1 x de jp dan heb je er 1 119 royals en 26 x de jp dat is 37 royals minder dan wat een speler hoort te zijn je speelt jp bv 4000 munten kijk je weg ineens jp je ziet niet wie jp behaald heeft waar blijven de jp het is een mooi game maar ze moeten iedereen gelijk behandelen en niet op geld het wat een speler uit geeft wat wel gebeurt en dan die al langer spelen winnen steeds en de s vips ze willen meer spelers hebben maar zoals ze het nu doen word het niet gp behandel ieder gelijk dat is het advies

  Zwakke punten
  ze doen niet veel aan bugs bij royal dice en dan steeds verbinding verbreken terwijl de rest hier in huis werkt

  Inlogen - Review over CaliberBingo

  Goedenavond, ik heb een vraag als ik caliber bingo. Com in toets kom ik ineens niet meer bij jullie maar kom ik elke keer op de site van ben bingo, hoe kan dat wand wil graag terug op jullie site wand heb geld op me account staan en kom er nu niet bij. Groetjes Sandra.

  Sterke punten
  Altijd met plezier gespeelt

  Zwakke punten
  Geen

  Bingo is leuk - Review over TulpenBingo

  Ben er pas voor het eerst

  Oplichting - Review over Spelpunt

  Na onwaarschijnlijk hoog aantal verlies spellen ging ik spelers via de chat aanraden om geen munten bij ze te kopen Vlak erna begon ik ineens onwaarschijnlijk veel te winnen. Dus kon ik concluderen dat ze het spel wel degelijk manipuleren. Mensen... koop geen munten bij deze struikrovers bende Verlies percentage is onwaarschijnlijk hoog In Holland casino win je meer. Helaas moet ik 1 ster geven. Maar zelfs dat zijn ze niet waard

  Sterke punten
  Spelers onwaarschijnlijk veel laten verliezen. Reclame maken om munten te kopen

  Zwakke punten
  Onwaarschijnlijk hoog verlies percentage. Manipulatie van het spel. Aantoonbaar!!

  geldklopperij - Review over Spelpunt

  gamepoint veranders niks zo oneerlijk als iets , altijd dezelfde winnaars,meeste die winnen zijn medewerkers geldklopperij is het ,dagen weken zeldzaam winnen na heel veel spelen kan normaal nooit.Pokeren idd gaat zo vals als iets.

  Sterke punten
  geen het klopt van geen kanten

  Zwakke punten
  zeeeeer onbetrouwbaar oneerlijk spel

  wanneer terug - Review over Bingootje

  jammer dat je niet meer kan spelen Zo ben je mooi je geld kwijt

  wanneer - Review over Bingootje

  Ik wacht nog steeds met smart op de terug komst ;-)

  Hopelijk komt het snel terug - Review over Bingootje

  Terug

  Sterke punten
  is gezellig

  Zwakke punten
  Soms hebben ze commentaar

  oneerlijk spel - Review over Spelpunt

  bingo gaat net zo oneerlijk als alle spellen ze laten hun eigen spelers de meeste supers winnen,en zo win je ook dagen weken zeldzaam,het gaat puur dat spelers betalen en vervolgens niks laten winnen of ooit dat ze dan weer opwaarderen,allemaal in elkaar gezet,snap niet dat dit mag het is toch oplichterij?

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  oneerlijk spel

  spelbedrog - Review over Spelpunt

  spelpunt stuurt het spel klaverjassen van hun uit zodat je al bijna bij alle spellen kunt voorspellen wie er wint , daarbij hebben ze in de gezellige rooms ook nog eens trollen , (opruiers) rondlopen zodat de mensen elkaar onderling geen punten schenken en daardoor gedwongen worden deze te kopen. Als laatste heb ik het vermoeden dat jassen weg moet dan kunnen ze naar een officiele GOKSITE gaan

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  meelopen met de trollen

  Klopt niks - Review over Spelpunt

  Spelpunt wil alleen maar verdienen ze geven je niks je mag alleen maar opwaarderen hoe maak je mensen verslaafd kut site is het

  Sterke punten
  Gn

  Zwakke punten
  Alles om mensen verslaafd te laten worden

  unfair klaverjassen - Review over Spelpunt

  Klaverjassen bij spelpunt of game point is een leuk, tenminste als je betalend lid bent!!! Onbetaald speel je later overwegend verloren spelletjes. In het begin lijken alle spelletjes aardig verdeeld omtrent winnaars. Dan kom je erachter dat er spelers zijn die elkaar via whatsapp of skype vertellen wat ze hebben en verlies je natuurlijk. Bovendien als je wat punten hebt gespaard krijg je geen enkele behoorlijke (normale) gedeelde kaarten. Dat je wel eens slechte kaarten krijgt is duidelijk. Maar niet dagen lang en vele spelletjes. Ook is het merkwaardig dat je als niet betaald lid een waarschuwing krijgt om niks. Er zijn betaalde leden die schelden, je vreselijke ziektes toe wensen en gewoon door gaan. Veel mensen klagen. Ik ben dus weggegaan bij spelpunt/gamepoint.

  Sterke punten
  Leuk spel

  Zwakke punten
  Dit leuke spel wordt verpest door o.a. boevenstaand.

  Bingo is gemannipuleerd - Review over Unibet Bingo

  Begin er niet aan. Steeds dezelfde winnaars die ronde na ronde na ronde winnen, ook de jackpots. Wanneer je de customer support er naar vraagt zeggen ze doodleuk, dat het eerlijk gaat en alles eerlijk via een nummer generator gaat. Wanneer mensen achter elkaar winnen hebben ze een lucky streak. Kan niet waar zijn, het zijn steeds dezelfde mensen, dag na dag, week na week. Ikzelf heb honderden euro's uitgegeven en win bijna nooit en al helemaal jackpots. Raar is ook dat je in de live chat mensen treft die hetzelfde ervaren en dat je de winnaars nooit in de live chat ziet. Ze pretenderen fair play, maar dat is niet mijn ervaring.

  Sterke punten
  Live chat

  Zwakke punten
  Winkans is nihil

  oplichters - Review over Unibet Bingo

  Erg slecht vooral de bingo is grote oplichterij, je wint 80 euro en daarna win je niks meer! Ze geven je altijd 1 win en daarna geen eene moer meer!

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  alles

  Myglobalgames/stortbonus? - Review over Online-Bingo.info

  Het is geen stortbonus van 100% aangezien de prijsuitkering 50% verlaagd is,,ook nog eens alle prijzen in de boekjes de standaardrondes van 10,15 en 20 euro,dat stortbedrag van 50 is dus gereduceerd,dat je het niet haalt.Overige spelers zoals bijvoorbeeld Hilleke120 die wint heel erg vaak,maar die chat nooit tot bijna niet,net een ingezette robot,,er zitten mensen met dubbele accounts,soms wel 3,Heb je ooit wel eens de zaal zonnebloem op 50 of meer gezien? NEE,nooit terwijl er soms wel 100+ spelers inzitten vooral op de stortwoensdag,je kan er niks controleren niet aantal spelers en aantal kaarten ook niet,, Met de boekjesbingo is dat net zo wel eens voor de grap geteld,,er zaten ongeveer 190 spelers in,a 4,- per 6boekjes en het betaalbedrag is volle kaart 20,- Nu zijn er 11 rondes en je betaald een euro per boekje,= nu dus 6. neem gemiddeld 4.b.b= 760,- 11rondes van 10,15 en 20euro=45x11=dus 495,- een verschil van 265,- Per 2 uur!!,,Maar dan wel in het achterhoofdehebbende dat er op facebook al 2700 leden zijn,,,reken maar uit wat je niet kunt zien,, Ik heb dus al de afgelopen jaar al vele duizenden euro,s gestort,(ja na een aantal jaar besef je dat wel) en heb 1x 80 mogen cashen..Ik zeg s6 daarmee,heel leuk gratis geld sparen en 1 gratis room,ik stort nooooit meer weer,,en Mobieltje jij mag ook alles winnen hoor..Mensen die dit zijn opgevallen wil ik wel eens verzamelen,want ow wee als je klaagt in de chat heb je idd zomaar een ban,de waarheid mag je niet zeggen en daarom doe ik dat maar hier!!!!!!

  Sterke punten
  Erg weinig lees maar,,

  Zwakke punten
  Heel veel lees maar,,

  Realbingo - Review over RealBingo

  Realbingo is een erg mooie bingo site. De reden dat ik er graag speel is dan ook erg duidelijk.. Ik heb geen bingo site gevonden die er zo leuk uitziet! Mijn favoriete spelletje is Jogobingo, waar ik wekelijks speel ik in "de vrije vogel #1", de room die 24uur, 7 dagen per week open is. Er zijn altijd veel mensen online in de bingo kamers.. Iedereen is blij als er gewonnen wordt, ookal winnen ze niet zelf feliciteren de spelers je allemaal! Alhoewel ik meestal in de gratis bingo kamer zit (ik probeer daar te winnen zodat ik daarna met mijn winsten in de "echt geld kamers" kan spelen) Zit ik enkel in de betaalde rooms als ik het patroon win of bingo heb. In dat geval kan ik al vaak 2 tot 5 echte kaarten kopen en is mijn kans om te winnen op bedragen tussen de 8,- en de 20,- niet overdreven, en dat zonder inleg!

  Sterke punten
  Altijd actieve spelers, mogelijkheid om te winnen zonder inleg, mooie website en nog andere vermakelijke spelletjes ook!

  Zwakke punten
  niet altijd te vinden als ik op google zoek.

  geweldige site - Review over Online-Bingo.info

  ik vind spelen op global bingo echt leuk.je uitbetalingen worden heel vlug uit gekeerd,ik speel er nu zo,n 3 jaar met veel plezier en ik zal er verlopig wel blijven ook een echte aanrader,

  Sterke punten
  snelle uitbetalingen \\r\\naardige chathosten\\r\\ngewoon leuk spelen

  Zwakke punten
  ja eigenlijk niks behalve dat sommige niet tegen hun verlies kunnen maar dat is overal

  myglobalgames - Review over Online-Bingo.info

  bij global krijgen de verkeerde mensen 1 ban.de mensen die nooit ruzie maken krijgen uit het niets 1 ban terwijl andere daar ruzie uitlokken en ruzie maken. de mensen die daar vanaf het begin al spelen worden zo door de die later zijn komen spelen 1 ban aan genaait terwijl hun beginnen.en het mooie is als je ban krijgt en je hebt er nog geld staan ben je ook nog is kwijt en je krijgt het niet eens terug. en dan mail je netjes of ze het naar willen kijken doen ze het niet.want cm is dik met paar spelers dus laat alles maar toe en grijpen niet in.beter dan geen cm in 1 chat zetten want gaat toch niet eerlijk.

  Bingowinkel.nl - Review over BingoWinkel.nl

  Zeer aangename ervaring. Van te voren telefonisch advies gevraagd over een elektronisch bingo apparaat. Hierbij vriendelijk n deskundig geholpen. Vervolgens de bestelling geplaatst, welke keurig op tijd is geleverd.

  Sterke punten
  Vriendelijk Super service Mooie producten Goedkoop Diverse betaalmethodes ( zelfs factuur ! )

  Zwakke punten
  Gn. Mocht er iets mis gaan, wordt het altijd perfect opgelost.

  Gratis bingo spelen op mooie bingo site - Review over RealBingo

  Realbingo is een leuke, overzichtelijke bingo site. De site ziet vrolijk en erg kleurrijk uit. Bij realbingo kun je gratis bingo spelen. Je hoeft hier echt helemaal niets voor uit te geven. In de gratis bingo rooms zijn altijd wel spelers te vinden. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er niemand is om gratis bingo mee te kunnen spelen. Je kan gezellig chatten met andere bingo spelers. Je kunt een gastaccount aanmaken zodat je het spel kan uitproberen. Als je een prijs hebt gewonnen kun je deze gebruiken in een betaalde bingo room. Je kan dit ook uit laten betalen als het bedrag 50 euro of meer is.

  Sterke punten
  Ze betalen je prijs uit binnen 3 dagen. Je prijs moet wel 50 euro of meer zijn, anders kan deze niet uit worden betaald. Er staan leuke artikelen op e website voor als je is een keer iets leuks wilt lezen.