• Ik wacht nog steeds met smart op de terug komst ;-)

    Door Nel op 9 maart 2019 Reageer

  • Terug

    Sterke punten
    is gezellig

    Zwakke punten
    Soms hebben ze commentaar

    Door Nel op 7 maart 2019 Reageer

  • spelpunt is een grote oplichtersite waar alleen dezelfde winnen en het alleen om opwaarderen gaat je betaalt je sceel en wint bijna niks alleen hun eigen fakenamen die WINNEN wel.of je nu poker of bingo speelt alles is oplichterij

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alles

    Door yvonne op 16 november 2018 Reageer

  • bingo gaat net zo oneerlijk als alle spellen ze laten hun eigen spelers de meeste supers winnen,en zo win je ook dagen weken zeldzaam,het gaat puur dat spelers betalen en vervolgens niks laten winnen of ooit dat ze dan weer opwaarderen,allemaal in elkaar gezet,snap niet dat dit mag het is toch oplichterij?

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    oneerlijk spel

    Door yvonne op 30 oktober 2018 Reageer

  • spelpunt stuurt het spel klaverjassen van hun uit zodat je al bijna bij alle spellen kunt voorspellen wie er wint , daarbij hebben ze in de gezellige rooms ook nog eens trollen , (opruiers) rondlopen zodat de mensen elkaar onderling geen punten schenken en daardoor gedwongen worden deze te kopen.
    Als laatste heb ik het vermoeden dat jassen weg moet dan kunnen ze naar een officiele GOKSITE gaan

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    meelopen met de trollen

    Door limbokaller op 15 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Spelpunt wil alleen maar verdienen ze geven je niks je mag alleen maar opwaarderen hoe maak je mensen verslaafd kut site is het

    Sterke punten
    Géén

    Zwakke punten
    Alles om mensen verslaafd te laten worden

    Door Eefje op 4 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Klaverjassen bij spelpunt of game point is een leuk, tenminste als je betalend lid bent!!! Onbetaald speel je later overwegend verloren spelletjes.
    In het begin lijken alle spelletjes aardig verdeeld omtrent winnaars. Dan kom je erachter dat er spelers zijn die elkaar via whatsapp of skype vertellen wat ze hebben en verlies je natuurlijk. Bovendien als je wat punten hebt gespaard krijg je geen enkele behoorlijke (normale) gedeelde kaarten. Dat je wel eens slechte kaarten krijgt is duidelijk. Maar niet dagen lang en vele spelletjes. Ook is het merkwaardig dat je als niet betaald lid een waarschuwing krijgt om niks. Er zijn betaalde leden die schelden, je vreselijke ziektes toe wensen en gewoon door gaan. Veel mensen klagen. Ik ben dus weggegaan bij spelpunt/gamepoint.

    Sterke punten
    Leuk spel

    Zwakke punten
    Dit leuke spel wordt verpest door o.a. boevenstaand.


    Door alex op 13 februari 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Begin er niet aan. Steeds dezelfde winnaars die ronde na ronde na ronde winnen, ook de jackpots. Wanneer je de customer support er naar vraagt zeggen ze doodleuk, dat het eerlijk gaat en alles eerlijk via een nummer generator gaat. Wanneer mensen achter elkaar winnen hebben ze een lucky streak. Kan niet waar zijn, het zijn steeds dezelfde mensen, dag na dag, week na week. Ikzelf heb honderden euro's uitgegeven en win bijna nooit en al helemaal jackpots. Raar is ook dat je in de live chat mensen treft die hetzelfde ervaren en dat je de winnaars nooit in de live chat ziet. Ze pretenderen fair play, maar dat is niet mijn ervaring.

    Sterke punten
    Live chat

    Zwakke punten
    Winkans is nihil

    Door Indigo op 10 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Erg slecht vooral de bingo is grote oplichterij, je wint 80 euro en daarna win je niks meer!

    Ze geven je altijd 1 win en daarna geen eene moer meer!

    Sterke punten
    Niet

    Zwakke punten
    alles

    Door Daniel op 4 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Veel te vaak winnen daar alleen hoge statussen, en met name de jackpots, veel voorkomen,: tedje,mop,ferdel en vermist
    Dat zijn de zakkenvullers, de rest betaalt....

    Sterke punten
    Chat wel ok

    Zwakke punten
    T stinkt...

    Door Opgelichte d op 14 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Heb een bedrag van 225 euro laten uitbetalen. Kreeg een foutmelding en na opnieuw ingelogd te hebben was het bedrag van mijn saldo afgeschreven maar stond niet bij de uitbetalingen. Bedrag weg, spoorloos verdwenen. Heb contact opgenomen met BB al op 10 juni gaan het uitzoeken maar heb tot nu toe nog geen reactie. Heeft iemand dit vaker meegemaakt. Hoop dat het netjes opgelost wordt dan zal ik dit natuurlijk ook in de Review vermelden maar krijg een beetje een wantrouwig gevoel hierbij.

    Door J.Maat op 16 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ricardo

    Door ricardo op 23 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • als je hier speelt en je wint geld sluiten ze je account af.
    daarnaast is het ook officieel niet toegestaan in Nederland en je kunt ook nergens aangifte doen.
    wat wel een tip is om bij kansspelautoriteit. ....(nl) het Meldingsformulier illegaal kansspel in te vullen zodat ze in de toekomst geen vergunning krijgen in nl
    mocht je problemen hebben met bingocams of beterbingo kan je verhaal halen bij
    .....screammedia.(nl) staat wel nummer bij.


    Sterke punten
    ze pakken je geld af

    Zwakke punten
    geen

    Door marion op 4 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Gepropageerd wordt, dat hoe meer kaarten je hebt, hoe beter je kansen, echter, als je drie spelletjes speelt met 10 kaarten, wint iemand met 1 kaart de hoofdprijs en dat niet éénmaal, maar meerdere malen achter elkaar.
    Bij andere spellen met meer spelers, is het oipvallend dat dezelfde naam heel veel keren prijs heeft, terwijl dat statistisch niet echt mogelijk is.

    Sterke punten
    geen, computer gezegden worden afgezaagd

    Zwakke punten
    een heleboel, er is geen enkel bewijs dat dit spel echt eerlijk gespeeld wordt, sterker nog, het stinkt naar corruptie

    Door E.P.Huigens op 28 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik zit al enige tijd bij de site maar winnen zit er niet bij. Je kan voor leuke prijzen sparen. Maar hoe kun je die nou krijgen als je zo min mogelijk punten krijgt. Niet dus je ken de spullen beter in de winkel kopen ben je beter af. Je ken beter bingo spelen in een buurthuis dan weet je dat je niet met oplichters te maken hebt. Bonussen gaan weg als je geld gestort hebt maar daarvoor ook. Nee ik laat mij niet meer nadien door zulk soort oplichters naai je zelf maar zo hard mogelijk

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichters dus geen tot weinig winkans
    Dezelfde mensen winnen dus erg irritant
    Je stort om hun pj te spekken en toe te kijken hoe een ander met jou fucking geld ervan doorgaat stort nooit meer op die hoerensite

    Door Mildred op 29 juli 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ik speel al heel lang bij beterbingo al meer dan twee jaar, wat ik best wel heel erg leuk vind,mijn vader die amsterdam woont speelt ook, en mijn vriendin waar iik woon i katwijk speelt ook ,nu waren we afgelopen zondag bij me ouders, en omdat aliri en ik bingo leuk vinden hebben we onze lap meegenomen.
    mij vader zegt eigelijk nooit wat omdat ie niet zo goed is met de computer,dus ik heb ik help ik hem zo nu en dan met stiorten enzo.
    Afgelopen zondag werd er een discussie gestart over daan1985 waar ik in mee ging, tot ik er achter kwam dat het me pa ze account was en ben ik overgestap om me eigen com. nu was in in ene me vader geblokkerd met de reden dat we 3 accounts hebben mijn vader speelt altijd in duivendrecht en wij in katwijk.
    ik heb gezegd dat ik alles wil overleggen maar ik kon hoog en laag springen zeiden ze. dus ik ben super boos wat het is echt ontecht, dat geeft wel aan dat het daan1985 geen leugen is anders doe je dat niet zonder uitleg.
    ik vroeg alleen of het normaal was of daan1985 elke week 10 jps wint terwijl ik speel al meer dan 2 jaar en mij teller staat op 8 jps,dat is toch een normale vraag.
    nee wij zijn machtig wij blokeren jullie ik heb hard gespaard net zoels aliro en me pa en nu kunnen we dus niet spelen omadt beterbingo dus blijkbaar wat te verbergen heeft

    nogmaals ik wil 2 dingen alledrie de account gewoon aan zoals het hoort en wil meewerken om alles te overleggen wat maar nodig is
    en nummer twee een reden en dan wel een goeie

    Sterke punten
    gezeligge site tot nu toe

    Zwakke punten
    slechte klantenservice asosiale mederwerker beau die vrouwen sexueel itimideert klachen die weg gewuift geen enkel respect
    en ze stelen als de raven

    Door rob van dron op 29 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wat wij dus nog van u dienen te ontvangen: Een ID bewijs of overlijdensakte
    van uw moeder, waarop het account staat.

    Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, bent u altijd van harte welkom om
    contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar om u van dienst te
    zijn.

    Met vriendelijke groet,

    Door adriana op 1 april 2014 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Bedankt voor het spelen bij Beterbingo.
    > >
    > > Het is ons beleid om de identiteit te verifiëren van spelers die een
    > > bepaalde
    > > financiële drempel hebben bereikt op hun account.
    > >
    > > Dit beleid staat in lijn met soortgelijke controles die banken en andere
    > > officiële financiële instellingen uitvoeren en is gemaakt volgens de
    > > Anti-witwas wetgeving en kansspel regelementen.
    > >
    > > Om uw account open te houden en uw betalingsaanvraag te kunnen verwerken,
    > > willen wij graag de onderstaande 2 documenten ontvangen van u.
    > >
    > > 1) Een kopie van één van de volgende zaken als persoonlijke identificatie,
    > > waarbij de foto duidelijk zichtbaar moet zijn.
    > >
    > > Paspoort
    > > Rijbewijs
    > > Identiteitsbewijs (met foto)
    > > Staatsburger bewijs
    > >
    > > 2) Bankafschrift:
    > > Kopie van uw bankafschrift (niet ouder dan 3 maanden), op basis waarvan wij
    > > kunnen controleren dat naam, bankrekeningnummer en adresgegevens
    > > overeenkomen
    > > met de gegevens die u heeft ingevuld bij Bingocams voor uw uitbetaling.

    Door adriana op 1 april 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Het is geen stortbonus van 100% aangezien de prijsuitkering 50% verlaagd is,,ook nog eens alle prijzen in de boekjes de standaardrondes van 10,15 en 20 euro,dat stortbedrag van 50€ is dus gereduceerd,dat je het niet haalt.Overige spelers zoals bijvoorbeeld Hilleke120 die wint heel erg vaak,maar die chat nooit tot bijna niet,net een ingezette robot,,er zitten mensen met dubbele accounts,soms wel 3,Heb je ooit wel eens de zaal zonnebloem op 50€ of meer gezien? NEE,nooit terwijl er soms wel 100+ spelers inzitten vooral op de stortwoensdag,je kan er niks controleren niet aantal spelers en aantal kaarten ook niet,,
    Met de boekjesbingo is dat net zo wel eens voor de grap geteld,,er zaten ongeveer 190 spelers in,a €4,- per 6boekjes en het betaalbedrag is volle kaart 20,- Nu zijn er 11 rondes en je betaald een euro per boekje,= nu dus 6€. neem gemiddeld 4.b.b= €760,- 11rondes van 10,15 en 20euro=45x11=dus €495,- een verschil van €265,-
    Per 2 uur!!,,Maar dan wel in het achterhoofdehebbende dat er op facebook al 2700 leden zijn,,,reken maar uit wat je niet kunt zien,,
    Ik heb dus al de afgelopen jaar al vele duizenden euro,s gestort,(ja na een aantal jaar besef je dat wel) en heb 1x 80€ mogen cashen..Ik zeg s6 daarmee,heel leuk gratis geld sparen en 1 gratis room,ik stort nooooit meer weer,,en Mobieltje jij mag ook alles winnen hoor..Mensen die dit zijn opgevallen wil ik wel eens verzamelen,want ow wee als je klaagt in de chat heb je idd zomaar een ban,de waarheid mag je niet zeggen en daarom doe ik dat maar hier!!!!!!

    Sterke punten
    Erg weinig lees maar,,

    Zwakke punten
    Heel veel lees maar,,

    Door stortkoning op 8 december 2013 Reageer (16 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Realbingo is een erg mooie bingo site. De reden dat ik er graag speel is dan ook erg duidelijk.. Ik heb geen bingo site gevonden die er zo leuk uitziet! Mijn favoriete spelletje is Jogobingo, waar ik wekelijks speel ik in "de vrije vogel #1", de room die 24uur, 7 dagen per week open is. Er zijn altijd veel mensen online in de bingo kamers..
    Iedereen is blij als er gewonnen wordt, ookal winnen ze niet zelf feliciteren de spelers je allemaal!

    Alhoewel ik meestal in de gratis bingo kamer zit (ik probeer daar te winnen zodat ik daarna met mijn winsten in de "echt geld kamers" kan spelen)
    Zit ik enkel in de betaalde rooms als ik het patroon win of bingo heb. In dat geval kan ik al vaak 2 tot 5 echte kaarten kopen en is mijn kans om te winnen op bedragen tussen de €8,- en de €20,- niet overdreven, en dat zonder inleg!

    Sterke punten
    Altijd actieve spelers, mogelijkheid om te winnen zonder inleg, mooie website en nog andere vermakelijke spelletjes ook!

    Zwakke punten
    niet altijd te vinden als ik op google zoek.

    Door Martijn op 11 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ik vind spelen op global bingo echt leuk.je uitbetalingen worden heel vlug uit gekeerd,ik speel er nu zo,n 3 jaar met veel plezier en ik zal er verlopig wel blijven ook een echte aanrader,

    Sterke punten
    snelle uitbetalingen \\r\\naardige chathosten\\r\\ngewoon leuk spelen

    Zwakke punten
    ja eigenlijk niks behalve dat sommige niet tegen hun verlies kunnen maar dat is overal

    Door debbie op 1 november 2012 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • bij global krijgen de verkeerde mensen 1 ban.de mensen die nooit ruzie maken krijgen uit het niets 1 ban terwijl andere daar ruzie uitlokken en ruzie maken.
    de mensen die daar vanaf het begin al spelen worden zo door de die later zijn komen spelen 1 ban aan genaait terwijl hun beginnen.en het mooie is als je ban krijgt en je hebt er nog geld staan ben je ook nog is kwijt en je krijgt het niet eens terug.
    en dan mail je netjes of ze het naar willen kijken doen ze het niet.want cm is dik met paar spelers dus laat alles maar toe en grijpen niet in.beter dan geen cm in 1 chat zetten want gaat toch niet eerlijk.

    Door rietje op 10 oktober 2012 Reageer (10 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zeer aangename ervaring. Van te voren telefonisch advies gevraagd over een elektronisch bingo apparaat. Hierbij vriendelijk én deskundig geholpen.

    Vervolgens de bestelling geplaatst, welke keurig op tijd is geleverd.



    Sterke punten
    Vriendelijk
    Super service
    Mooie producten
    Goedkoop
    Diverse betaalmethodes ( zelfs factuur ! )


    Zwakke punten
    Géén. Mocht er iets mis gaan, wordt het altijd perfect opgelost.

    Door Cindy Stout op 21 november 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Realbingo is een leuke, overzichtelijke bingo site. De site ziet vrolijk en erg kleurrijk uit.

    Bij realbingo kun je gratis bingo spelen. Je hoeft hier echt helemaal niets voor uit te geven. In de gratis bingo rooms zijn altijd wel spelers te vinden. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er niemand is om gratis bingo mee te kunnen spelen. Je kan gezellig chatten met andere bingo spelers. Je kunt een gastaccount aanmaken zodat je het spel kan uitproberen.

    Als je een prijs hebt gewonnen kun je deze gebruiken in een betaalde bingo room. Je kan dit ook uit laten betalen als het bedrag 50 euro of meer is.

    Sterke punten
    Ze betalen je prijs uit binnen 3 dagen. Je prijs moet wel 50 euro of meer zijn, anders kan deze niet uit worden betaald.

    Er staan leuke artikelen op e website voor als je is een keer iets leuks wilt lezen.

    Door Chantal op 14 november 2011 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

BingoVergelijker

Op BingoVergelijker.nl lees je reviews over alle bingo aanbieders in Nederland.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Bingo sites