Het spelen van Unibet Bingo is een geweldige ervaring! Zo hebben wij een leuke chatruimte waar je andere spelers kunt ontmoeten en een groot aanbod Bingo spellen.

Unibet Bingo Reviews

 • Begin er niet aan. Steeds dezelfde winnaars die ronde na ronde na ronde winnen, ook de jackpots. Wanneer je de customer support er naar vraagt zeggen ze doodleuk, dat het eerlijk gaat en alles eerlijk via een nummer generator gaat. Wanneer mensen achter elkaar winnen hebben ze een lucky streak. Kan niet waar zijn, het zijn steeds dezelfde mensen, dag na dag, week na week. Ikzelf heb honderden euro's uitgegeven en win bijna nooit en al helemaal jackpots. Raar is ook dat je in de live chat mensen treft die hetzelfde ervaren en dat je de winnaars nooit in de live chat ziet. Ze pretenderen fair play, maar dat is niet mijn ervaring.

  Sterke punten
  Live chat

  Zwakke punten
  Winkans is nihil

  Door Indigo op 10 februari 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Erg slecht vooral de bingo is grote oplichterij, je wint 80 euro en daarna win je niks meer! Ze geven je altijd 1 win en daarna geen eene moer meer!

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  alles

  Door Daniel op 4 maart 2017 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Unibet Bingo

Schrijf je eigen reviewBingoVergelijker

Op BingoVergelijker.nl lees je reviews over alle bingo aanbieders in Nederland.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!