Gratis Bingo spelen Bij RealBingo kunt u gratis bingo spelen in één van de gratis bingo rooms. Nieuwe spelers kunnen het spel zonder risico uitproberen.

RealBingo Reviews

 • Realbingo is een erg mooie bingo site. De reden dat ik er graag speel is dan ook erg duidelijk.. Ik heb geen bingo site gevonden die er zo leuk uitziet! Mijn favoriete spelletje is Jogobingo, waar ik wekelijks speel ik in "de vrije vogel #1", de room die 24uur, 7 dagen per week open is. Er zijn altijd veel mensen online in de bingo kamers.. Iedereen is blij als er gewonnen wordt, ookal winnen ze niet zelf feliciteren de spelers je allemaal! Alhoewel ik meestal in de gratis bingo kamer zit (ik probeer daar te winnen zodat ik daarna met mijn winsten in de "echt geld kamers" kan spelen) Zit ik enkel in de betaalde rooms als ik het patroon win of bingo heb. In dat geval kan ik al vaak 2 tot 5 echte kaarten kopen en is mijn kans om te winnen op bedragen tussen de €8,- en de €20,- niet overdreven, en dat zonder inleg!

  Sterke punten
  Altijd actieve spelers, mogelijkheid om te winnen zonder inleg, mooie website en nog andere vermakelijke spelletjes ook!

  Zwakke punten
  niet altijd te vinden als ik op google zoek.

  Door Martijn op 11 oktober 2013 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Realbingo is een leuke, overzichtelijke bingo site. De site ziet vrolijk en erg kleurrijk uit. Bij realbingo kun je gratis bingo spelen. Je hoeft hier echt helemaal niets voor uit te geven. In de gratis bingo rooms zijn altijd wel spelers te vinden. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er niemand is om gratis bingo mee te kunnen spelen. Je kan gezellig chatten met andere bingo spelers. Je kunt een gastaccount aanmaken zodat je het spel kan uitproberen. Als je een prijs hebt gewonnen kun je deze gebruiken in een betaalde bingo room. Je kan dit ook uit laten betalen als het bedrag 50 euro of meer is.

  Sterke punten
  Ze betalen je prijs uit binnen 3 dagen. Je prijs moet wel 50 euro of meer zijn, anders kan deze niet uit worden betaald. Er staan leuke artikelen op e website voor als je is een keer iets leuks wilt lezen.

  Door Chantal op 14 november 2011 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek RealBingo

Schrijf je eigen reviewBingoVergelijker

Op BingoVergelijker.nl lees je reviews over alle bingo aanbieders in Nederland.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!