BeterBingo is the most rewarding and fun place to play bingo online. We pride ourselves on having a great atmosphere where you can relax, make friends and compete for big prizes! BeterBingo is all about ‘rewarding real players’. We offer an exceptional loyalty program that generously rewards continued play. It’s not just our loyalty program that makes us special, our site is packed full of great bonuses and promotions that provide excellent value for money, as well as massive jackpot giveaways on a regular basis. We also offer the latest casino and slot games with high percentage payouts to add to the excitement.

BeterBingo video


Over BeterBingo

BeterBingo is de leukste website om online bingo te spelen. Als vaste klant heb je de mogelijkheid om 90 niveaus te bereiken welke verdeeld zijn over 10 kleuren. Zodra je begint met spelen begint het sparen van de ervaringspunten (XPs) direct. Je ontvangt n voor elke gespeelde euro. Bij elk niveau wordt er duidelijk gemaakt hoeveel punten er nog nodig zijn om het volgende niveau te bereiken. Elke keer dat je een nieuw niveau bereikt wordt dit beloond met gouden munten (Gold Coins). Deze gouden munten kunnen omgeruild kunnen worden voor bonuspunten om bingo mee te spelen. Hoe hoger niveau je bereikt hebt, des te meer het aantal aanbiedingen en privileges je krijgt aangeboden. Naast de bingospellen die je kunt spelen bij Beter Bingo, zijn er ook andere spellen op de website die je kan spelen zoals inclusief kras- en casinospelen en is ook een online klantenservice. De website biedt een veilige speelomgeving.


Kosten BeterBingo

Het maken van een account op BeterBingo is helemaal gratis. Je ontvangt een bonus van 5 euro waar je mee kunt beginnen. Een speler die voor het eerst het spel speelt, ontvangt direct bij de eerste storting een bonus van 300% van het eerste gestorte bedrag. Daarnaast bestaat er tevens de reload bonus en heeft een 50% stortingsbonus. Door een code die via de e-mail wordt verzonden en beschikbaar wordt gesteld. Door deze code is een storting elke keer anderhalf keer zoveel waard. Via het loyaliteitsprogramma is er tevens extra voordeel te krijgen. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden op de website van BeterBingo. Zo heb je onder andere de mogelijkheid om via jouw eigen bank en Ideal te betalen. Tevens kun je telefonisch en met een ontvangen code jouw tegoed opwaarderen. Een andere betaalmogelijkheid op de website is de Europese Pay safecard. Dat is een prepaid kaart speciaal om online aankopen te doen.


Het vinden van een Bingo Room

Nadat je bent ingelogt in jouw BeterBingo rekening selecteer dan 'Play Now' om de BeterBingno lobby te laden. De pagina van de lobby zal alle beschikbare online bingo kamers weergeven. Om een bingo kamer te kiezen, klikt je gewoon de knop 'Play' naast de kamer details. Om over te schakelen naar een van de andere kamers klik je gewoon op de knop 'bingo kamers' in de hoek rechter onderkant van de pagina. Deze optie is alleen beschikbaar als je niet op tijd tickets hebt om het spel te spelen op een bepaalde tijdstip of voor de volgende wedstrijd.


BeterBingo Reviews

  • Veel te vaak winnen daar alleen hoge statussen, en met name de jackpots, veel voorkomen,: tedje,mop,ferdel en vermist
    Dat zijn de zakkenvullers, de rest betaalt....

    Sterke punten
    Chat wel ok

    Zwakke punten
    T stinkt...

    Door Opgelichte d op 14 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb een bedrag van 225 euro laten uitbetalen. Kreeg een foutmelding en na opnieuw ingelogd te hebben was het bedrag van mijn saldo afgeschreven maar stond niet bij de uitbetalingen. Bedrag weg, spoorloos verdwenen. Heb contact opgenomen met BB al op 10 juni gaan het uitzoeken maar heb tot nu toe nog geen reactie. Heeft iemand dit vaker meegemaakt. Hoop dat het netjes opgelost wordt dan zal ik dit natuurlijk ook in de Review vermelden maar krijg een beetje een wantrouwig gevoel hierbij.

    Door J.Maat op 16 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • als je hier speelt en je wint geld sluiten ze je account af.
    daarnaast is het ook officieel niet toegestaan in Nederland en je kunt ook nergens aangifte doen.
    wat wel een tip is om bij kansspelautoriteit. ....(nl) het Meldingsformulier illegaal kansspel in te vullen zodat ze in de toekomst geen vergunning krijgen in nl
    mocht je problemen hebben met bingocams of beterbingo kan je verhaal halen bij
    .....screammedia.(nl) staat wel nummer bij.


    Sterke punten
    ze pakken je geld af

    Zwakke punten
    geen

    Door marion op 4 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gepropageerd wordt, dat hoe meer kaarten je hebt, hoe beter je kansen, echter, als je drie spelletjes speelt met 10 kaarten, wint iemand met 1 kaart de hoofdprijs en dat niet éénmaal, maar meerdere malen achter elkaar.
    Bij andere spellen met meer spelers, is het oipvallend dat dezelfde naam heel veel keren prijs heeft, terwijl dat statistisch niet echt mogelijk is.

    Sterke punten
    geen, computer gezegden worden afgezaagd

    Zwakke punten
    een heleboel, er is geen enkel bewijs dat dit spel echt eerlijk gespeeld wordt, sterker nog, het stinkt naar corruptie

    Door E.P.Huigens op 28 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik zit al enige tijd bij de site maar winnen zit er niet bij. Je kan voor leuke prijzen sparen. Maar hoe kun je die nou krijgen als je zo min mogelijk punten krijgt. Niet dus je ken de spullen beter in de winkel kopen ben je beter af. Je ken beter bingo spelen in een buurthuis dan weet je dat je niet met oplichters te maken hebt. Bonussen gaan weg als je geld gestort hebt maar daarvoor ook. Nee ik laat mij niet meer nadien door zulk soort oplichters naai je zelf maar zo hard mogelijk

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichters dus geen tot weinig winkans
    Dezelfde mensen winnen dus erg irritant
    Je stort om hun pj te spekken en toe te kijken hoe een ander met jou fucking geld ervan doorgaat stort nooit meer op die hoerensite

    Door Mildred op 29 juli 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik speel al heel lang bij beterbingo al meer dan twee jaar, wat ik best wel heel erg leuk vind,mijn vader die amsterdam woont speelt ook, en mijn vriendin waar iik woon i katwijk speelt ook ,nu waren we afgelopen zondag bij me ouders, en omdat aliri en ik bingo leuk vinden hebben we onze lap meegenomen.
    mij vader zegt eigelijk nooit wat omdat ie niet zo goed is met de computer,dus ik heb ik help ik hem zo nu en dan met stiorten enzo.
    Afgelopen zondag werd er een discussie gestart over daan1985 waar ik in mee ging, tot ik er achter kwam dat het me pa ze account was en ben ik overgestap om me eigen com. nu was in in ene me vader geblokkerd met de reden dat we 3 accounts hebben mijn vader speelt altijd in duivendrecht en wij in katwijk.
    ik heb gezegd dat ik alles wil overleggen maar ik kon hoog en laag springen zeiden ze. dus ik ben super boos wat het is echt ontecht, dat geeft wel aan dat het daan1985 geen leugen is anders doe je dat niet zonder uitleg.
    ik vroeg alleen of het normaal was of daan1985 elke week 10 jps wint terwijl ik speel al meer dan 2 jaar en mij teller staat op 8 jps,dat is toch een normale vraag.
    nee wij zijn machtig wij blokeren jullie ik heb hard gespaard net zoels aliro en me pa en nu kunnen we dus niet spelen omadt beterbingo dus blijkbaar wat te verbergen heeft

    nogmaals ik wil 2 dingen alledrie de account gewoon aan zoals het hoort en wil meewerken om alles te overleggen wat maar nodig is
    en nummer twee een reden en dan wel een goeie

    Sterke punten
    gezeligge site tot nu toe

    Zwakke punten
    slechte klantenservice asosiale mederwerker beau die vrouwen sexueel itimideert klachen die weg gewuift geen enkel respect
    en ze stelen als de raven

    Door rob van dron op 29 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



  • Wat wij dus nog van u dienen te ontvangen: Een ID bewijs of overlijdensakte
    van uw moeder, waarop het account staat.

    Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, bent u altijd van harte welkom om
    contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar om u van dienst te
    zijn.

    Met vriendelijke groet,

    Door adriana op 1 april 2014 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bedankt voor het spelen bij Beterbingo.
    > >
    > > Het is ons beleid om de identiteit te verifiëren van spelers die een
    > > bepaalde
    > > financiële drempel hebben bereikt op hun account.
    > >
    > > Dit beleid staat in lijn met soortgelijke controles die banken en andere
    > > officiële financiële instellingen uitvoeren en is gemaakt volgens de
    > > Anti-witwas wetgeving en kansspel regelementen.
    > >
    > > Om uw account open te houden en uw betalingsaanvraag te kunnen verwerken,
    > > willen wij graag de onderstaande 2 documenten ontvangen van u.
    > >
    > > 1) Een kopie van één van de volgende zaken als persoonlijke identificatie,
    > > waarbij de foto duidelijk zichtbaar moet zijn.
    > >
    > > Paspoort
    > > Rijbewijs
    > > Identiteitsbewijs (met foto)
    > > Staatsburger bewijs
    > >
    > > 2) Bankafschrift:
    > > Kopie van uw bankafschrift (niet ouder dan 3 maanden), op basis waarvan wij
    > > kunnen controleren dat naam, bankrekeningnummer en adresgegevens
    > > overeenkomen
    > > met de gegevens die u heeft ingevuld bij Bingocams voor uw uitbetaling.

    Door adriana op 1 april 2014 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek BeterBingo

Schrijf je eigen review over BeterBingo



BingoVergelijker

Op BingoVergelijker.nl lees je reviews over alle bingo aanbieders in Nederland.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Bingo sites